Logo Universiteit Utrecht

Erfgoed en Publieksgeschiedenis Lab

Agenda

25 mei 2019
Savannah Bay

Herinneringen aan 35 jaar Savannah Bay

Dit jaar bestaat de Utrechtse boekhandel Savannah Bay 35 jaar. Ter ere van het jubileum van deze eerste feministische boekhandel in Nederland wordt de geschiedenis van deze bijzondere boekhandel onder leiding van dr. Marijke Huisman (Cultuurgeschiedenis) vastgelegd.

Een team toegewijde Savannah Bay vrijwilligers werkt mee aan een jubileumboek. Voor het schrijven van het boek zoeken de onderzoekers nu verhalen en herinneringen van klanten, relaties en/of (oud-)vrijwilligers.

Het is mogelijk om het project te steunen middels een donatie of door het delen van ervaringen en herinneringen aan de winkel. Neem contact op met Marijke Huisman voor meer informatie. Wil je een ervaring of verhaal delen, heb je een leuke herinnering of anekdote over Savannah Bay, zin om oud-vrijwilligers en andere klanten (weer) te ontmoeten? Dan ben je van harte welkom op de speciale reünie/verhalenavond tijdens Bookstore Day, 25 mei 2019.